Improved intercultural communication
Karin Ellis: (+47) 911 83 895

Bok

256579-lite
256579-lite

Kunsten å arbeide med nordmenn

Innføring i norsk arbeidskultur for fremmedkulturelle og de som er interesserte i deres utfordringer

Kjøp boken direkte fra forfatteren her.

Ville du spilt sjakk eller poker uten å kunne spillereglene først? For de som ikke er oppvokst i Norge kan det å jobbe med nordmenn uten å forstå den norske måten å gjøre ting på, være som å spille sjakk eller poker uten å kunne reglene. Norske arbeidsplasser har mange spilleregler som er svært forskjellig fra reglene i andre vestlige kulturer, noe som ofte fører til forvirring og misforståelser.

‘Kunsten å arbeide med nordmenn’ forklarer hvorfor nordmenn tenker og oppfører seg som de gjør og hva de forventer. Boken får leserne til å reflektere over sosiale normer og verdier og hva som betraktes som akseptabel adferd i Norge. Hvert kapittel har et quiz for å teste kulturforståelsen og det er en egen del med oppgaver fra virkeligheten med løsningsforslag og forklaringer.

Dette er den guiden som utlendinger trenger for å forstå nordmenn på jobb og i det private livet og som kan gjøre at de blir mer trygge og bedre opplyste kollegaer, forretningspartner og venner. Med økt forståelse og selvsikkerhet kan de slappe mer av, ha det moro og fokusere på å bygge varige og givende relasjoner. Boken er også nyttig og interessant lesing for nordmenn som ønsker å forstå hvilke utfordringer utenlandske arbeidstakere sliter med på norske arbeidsplasser og i det norske samfunnet.

Denne boken fins også på engelsk under tittelen ‘Working with Norwegians’, ref. engelsk versjon av denne siden for mer informasjon.

256579-lite
256579-lite

Kontakt oss

karin@ellisculture.com

Telefon: (+47) 911 83 895
www.ellisculture.com

Fleslandsvika 22
5258 Blomsterdalen
Bergen

Finn oss på Facebook

Logo_web 142x130

Tilbakemeldinger

Attending “Working with Norwegians" was the single best thing I did since I moved to Norway. The whole course was one series of "lightbulb moments" one after another explaining things I had missed, misunderstood and otherwise just didn't 'get.'

Read more ...